Vi skaper trygghet

Langemyhr AS er din pålitelige partner for alle dine byggeprosjekter og byggebehov. Vi tilbyr et omfattende spekter av tjenester innen bygg, prosjektledelse og energirådgivning, med fokus på kvalitet, effektivitet og bærekraft. Vi er en Byggmesterbedrift og innehar sentral godkjenning på flere områder. Vi er stolte av vår evne til å levere kvalitetsarbeid innenfor tidsrammer og budsjett, og vi er alltid klare til å ta på oss nye spennende oppdrag.

Erfarne fagfolk

Våre tjenester

Prosjektledelse

 • Helhetlig prosjektledelse: Fra planlegging og design til gjennomføring og ferdigstillelse.
 • Tidsplanlegging og ressursstyring: Effektiv styring av prosjektets fremdrift og ressurser for å sikre levering til rett tid og innenfor budsjett.
 • Kvalitetssikring og samsvar: Kontinuerlig overvåking av arbeidet for å sikre overholdelse av kvalitetsstandarder og regelverk.

Bygg

 • Nybygg: Oppføring av boliger, næringsbygg og offentlige bygg.
 • Rehabilitering og renovering: Gjenoppbygging av eksisterende strukturer med fokus på modernisering og funksjonalitet.
 • Tilbygg og ombygging: Utvidelser og endringer for å tilpasse eksisterende bygg til nye behov.

Energirådgivning

 • Energioptimalisering: Identifisering og implementering av energieffektive løsninger for å redusere energiforbruket og miljøpåvirkningen.
 • Bærekraftig design: Integrering av miljøvennlige materialer og teknologier for å redusere bygningens karbonavtrykk.
 • Sertifiseringer og godkjenninger: Veiledning og assistanse med å oppnå bedre blant annet miljøkarakter opp mot passivhusstandarden.

Hvorfor velge oss:

Erfarent team av fagfolk med ekspertise innen bygg, prosjektledelse og energirådgivning.

 • Skreddersydde løsninger som møter dine spesifikke behov og budsjett.
 • Dedikert kundeservice og transparent kommunikasjon gjennom hele prosjektet.
 • Bred erfaring med vellykkede prosjekter i ulike sektorer og bransjer.
 • Tilpasningsdyktighet og fleksibilitet for å imøtekomme kundens behov
 • Konkurransedyktige priser og transparente avtaler

Kontakt oss for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med ditt neste byggeprosjekt eller energi-initiativ.

Møt styret

Med et omfattende spekter av tjenester innen bygg, prosjektledelse og energirådgivning er vi en pålitelig partner for alle dine byggeprosjekter og byggebehov

Morten Langemyhr

Prosjektleder

Morten har med seg hele 23 års erfaring fra bygg- og anleggsbransjen, med fokus på prosjekt- og anleggsledelse samt KS & HMS. Hans karriere har vært preget av deltakelse i svært komplekse prosjekter som har krevd grundig koordinering og samarbeid med et bredt spekter av interessenter, inkludert entreprenører, underentreprenører, leverandører, byggherrer, offentlige instanser, rådgivende ingeniører og publikum.

I tillegg til sin erfaring innen prosjektledelse har Morten drevet med eiendomsutvikling siden 2017. Dette har gitt ham en grundig forståelse av alle aspekter ved gjennomføringen av slike prosjekter, fra de første stegene til ferdigstillelse og overlevering. Hans kunnskap strekker seg over hele spekteret av eiendomsutvikling, og han har opparbeidet seg en sterk kompetanse som gjør ham i stand til å lykkes i enhver fase av prosjektene

Mobil: 911 38 561
E-post: post@langemyhras.no

Tony A. Vangen

Styreleder

Tony A. Vangen er advokat, og har lang erfaring innenfor forretningsjuridiske områder som eiendom og entreprise, kontrakt, selskapsrett og arbeidsrett. Han har tidligere vært styreleder i et større entreprenørselskap som han var med å bygge opp fra start. Han har for øvrig mye erfaring fra styrearbeid i flere ulike selskaper, og er en ettertraktet sparringspartner for flere små og mellomstore bedrifter i Norge.

Mobil: 906 80 341
E-post: t.a.vangen@elden.no

Helge Bettmo

Styremedlem

Helge er Statsautorisert revisor og tidligere partner i Ernst & Young AS (EY) hvor han ledet forretningsområde revisjon i Norden. Helge har revidert mellomstore og børsnoterte entreprenørselskaper og sittet i styret i et større entreprenørselskap. I dag arbeider han som sakkyndig ved tvister og rettsforhandlinger i kontorfellesskap med Elden Advokatfirma AS

Mobil: 928 98 200
E-post: helge.bettmo@elden.no

Sertifiseringer